AllmäntDjurMänniskorNaturRedigering
RSS 2.0

TAMRON

Test-fotade lite ikväll. Jag är nöjd!




CLOSE




NUNI

Har köpt ett nytt objektiv idag, ett tamron 70-300 mm!
Nu är jag nöjd .. nog för att ett fish-eye objektiv inte skulle sitta helt fel heller, men det får nog vänta ett tag! (& ett plus är ju att min kamera, den ser lite manligare ut nu .. )


SHOES


!"#¤%

Hade jag haft mer utrustning, t.ex stativ, ett eller ett par andra objektiv, lite olika reflexskärmar, en egen hemma-studio eller något liknande, så hade jag garanterat haft mer motivation till att fotografera. Jag försöker verkligen, men det är nått som är fel. Ska försöka åtgärda det där nån gång. Får försöka spara ihop lite pengar så jag kan förverkliga mina drömmar antar jag. Bjuder på en bild iaf, bara sådär..



Har kollat de olika förinställningarna i CS5, testade att lägga en ljusare svart-vit kontrast. Tyckte det blev ganska stämningsfullt!

SUMMER

Var ju ute och fotade (enligt mig) ett par fina sommar-bilder.
Jag är ganska nöjd med resultaten! Vad tycker ni? Kommentera gärna!












SORRY

Nu blev jag ju sådär inaktiv igen ..
Har aldrig orken längre att sitta vid datorn, och jag får lite dåligt samvete egentligen över att jag nästan aldrig lägger upp något här. Men ikväll så ska jag ta en prommis ut, runt och förbi lyckseles natur, så nu kanske det blir några bilder. Håll till godo! Det kommer!